Speciális szabályzók

Az Ön specialistája a szabályzás technikában

„Standard szelepektől az egyedi megoldásokig”

MankenbergA német Mankenberg cég 1885 óta áll több évtizedes tapasztalatával, egyedi gyártási ismereteivel partnerei rendelkezésére. A több, mint 6000 felhasználó magért beszél.

A Mankenberg termékek mindig is a megbízhatóságukról, biztonságos működésükről és hosszú élettartamukról voltak ismertek. Nem számít ritkaságnak, hogy az akár 25 éve beépített termékek is rendeltetésszerűen működnek. Az élettartammal szembeni magas elvárásokat a készülékek gondos szaktanácsadás, termékkiválasztás és a felhasználás számára kiválasztott optimális megoldás alapozza meg. A teljes mértékben németországi (Lübeck) gyártás biztosítja a felhasználók számára a kiváló minőséget, rugalmasságot és megbízható szállítási határidőt.

Széles termékpaletta az Ön igényeinek megfelelően

Termékek mélyhúzott rozsdamentes, speciális, anyagból, öntvényből, vagy tömbanyagból kialakítva

A rozsdamentes anyagok mélyhúzási technológiájában szerzett 30 éves tapasztalat méltán tette a Mankenberg céget a rozsdamentes anyagok elismert specialistájává. A rozsdamentes anyagok sokrétű és rugalmas kialakítása világszerte egyedülálló.

A termékpalettát az öntvényekből, tömbanyagból, valamint a különleges anyagokból, ( titán és Hastelloy®) készült termékek teszik teljessé. Csak ez a teljes anyagválaszték biztosíthatja a rugalmas, és az egyedi megoldásoknak megfelelő, minden igényt kielégítő termékek gyártását.

A minőség titka – a Mankenberg munkatársai

A Mankenberg termékei meggyőzőek. Ütőképes csapata garancia a kiváló teljesítményre, legyen szó szaktanácsadásról, konstrukcióról, minőségellenőrzésről, a megrendelések intéséről, gyártásról, vagy szervizről. Az idősebb kollégák tapasztalata és a fiatal munkatársak ötletei valamennyi részlegen a legmagasabb minőséget biztosítja és az Ön megelégedését szolgálja. Mindezek a legmodernebb technológiával kiegészülve állítják elő a Mankenberg armatúrákat.

A Mankenberg név biztosítja a:
- szakértői támogatást és az Ön igényihez alkalmazkodó megoldást
- standard és vevői igényeknek megfelelő egyedi termékeket
- termékeket - Németországból
- nagy szállítási pontosságot
- 25 éves tartalék alkatrész utánszállítást