Szeleptestek

SAUNDERS

SAUNDERS Szeleptestek

A standard 2-utu szelepek a membrán szeleptechnika alap építőkövei. A kovácsolt kivitelű SAUNDERS szeleptestek a masszív 316L/1.4435 rozsdamentes anyagból készülnek és eleget tesznek az ASME BPE alacsony kéntartalmú előírásainak.

A kovácsolási eljárásoknak köszönhetően egy homogén szerkezetű, porózus és lunker mentes, felület alakul ki. Ez a felület ideális alapot biztosít a minőségi mechanikus, vagy elektrolitos polírozásnak, amely a gyógyszergyártásban a sterilizálás és a tisztítás alapját képezi. A Saunders a gyártás során egy 0,5%-nál alacsonyabb ferrittartalmat ér el. Ezzel csökkenthető a desztillált víz oxigén tartalmának felületi diffúziója.

A SZELEPTESTEK KÜLÖNLEGESSÉGEI

• Kavitáció mentes, önleürítő (holttér mentes)
• EN 10204 3.1 és ASME BPE szabvány szerinti maradéktalan visszavezethetőség
• ASME BPE (DT 11-1 táblázat) szerinti visszavezethetőség a szeleptestre jelölt gyártási adatok (Chargennummer) alapján

A KOVÁCSOLT SZELEPTESTEK KÜLÖNLEGESSÉGEI

• Lézeres jelölés az önleürítési szög azonosítására
• Hegtoldatos és higiéniai Clamp csatlakozás
• Ellenőrzött kéntartalom, 0,005 – 0,01% az ASME-BPE szabvány szerint
• ASTM A-182 és DIN 1.4435 szerinti bizonylatolt
Az ASME-BPE (DT-4.1.1 táblázat) szerinti hegtoldat, és ASME-BPE (DT-4.1.1-1 táblázat) szerinti Clamp beépítési hossz maradéktalan betartása

CSATLAKOZÓ CSŐMÉRETEK

SAUNDERS

SAUNDERS az iparban leginkább járatos, a fenti ábrán látható hegtoldat és clamp cső specifikáció szerinti szeleptesteket kínálja.

Valamennyi kovácsolt standard szeleptest a 316L (ASTM A-182) és a DIN 1.4435 által bizonylatolt rozsdamentes anyagból készül és megfelel az ASME BPE szerinti kéntartalom előírásoknak.
Öntvény szeleptestek 316L rozsdamentes anyagból készülnek.
Különleges anyagokból (mint pl. Hastelloy, AL6XN, 904L és titán) szintén elérhetők.

FELÜLETKEZELÉS

A SAUNDERS szeleptestek valamennyi mechanikai és elektrolitos polírozott kivitelben elérhetők, így valamennyi cső specifikációnak megfelelnek és beépíthetők. A szelepestek belső felület kiképzése eleget tesz a ASME BPE szabvány követelmény rendszerének.

SAUNDERS