Aszeptikus szelepek

SAUNDERS

PTFE MEMBRÁNOK

SAUNDERS

A SAUNDERS PTFE membránok esetében egy robosztus felépítésű két részből álló membránkonstrukcióról beszélünk. A PTFE anyagból készült részt a megnövelt alaktartó képesség és tartósság miatt egy gumi membrán védi. Ezek döntő fontosságú tulajdonságok, nyomással szembeni deformálódásról, a mechanikai terhelhetőségről és a magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képességről van szó.

SAUNDERS minden fejlesztési és gyártási fázist saját maga felügyeli.

Az esetlegesen fellépő keresztirányú erőhatás elkerülése, valamint a tökéletesebb tömítő képesség és a könnyebb szerelhetőség érdekében a SAUNDERS a PTFE membránoknál bajonettzáras rögzítést alkalmaz.

SAUNDERS EX hosszú elettartamú membrán

• Az EX membránok kiváló ellenálló képességgel rendelkeznek magas hőmérséklettel szemben. A membránokat tartós gőzterhelés mellett magas hőmérsékleten (175 ⁰C) tesztelték.
• Az EX membránok ideális megoldást biztosítanak gőzellátó, gőzelosztó rendszerekben, vagy mintavevő egységekben, továbbá blokk megoldásokban.
• Lényeges kedvezőbb tömítettség az atmoszférikus behatásokkal szemben, kisebb igény a rögzítő csavarok utánhúzására, különösen a ciklikusan gyorsan változó hőmérsékletű alkalmazásoknál

ELESZTOMER MEMBRÁNOK

SAUNDERS

A SAUNDERS membránok nem egyszerű fröccsöntött termékek, hanem magas minőségi, megbízhatósági követelményeknek megfelelő összetett konstrukciók. A speciális kaucsuk keverékből készülő membránba a gyártás során nagy teherbírású szövetbetétet vulkanizálnak.

SAUNDERS EE EPDM membrán

Az EPDM anyagból készülő membránok a biopharma iparban jelentkező valamennyi biológiai eljárásban kiváló teljesítményt nyújtanak. Utánkeményített kivitele EF jelöléssel is elérhető.

SAUNDERS 500 Szilikon membrán

Az 550-s minőségű membránok a jobb hajlíthatóság érdekében vászonerősítéssel készülnek. Ezek a fehér színű membránok kifejezetten alacsony kioldható, vagy kimosható tartalmú alkotóelemmel rendelkeznek. A szilikon anyag különösen jól használható alacsony hőmérsékletű környezetben és alkalmazásokban. Mint valamennyi „life-science” felhasználású membrán az 500-s sorozat is rendelkezik FDA és USP Class VI bizonylatokkal.

SAUNDERS 425 EPDM membrán

• Organikus peroxiddal keményítve a kioldható és kimosható alkotóelemek csökkentése céljából.
• Magas hőmérséklet és kémiai ellenálóképesség a teljesen telített, kettőskapcsolat nélküli szénhidrogénlánc szerkezet használata miatt.
• Az utánkeményített E3 minőségű változat is elérhető.