Gyártóberendezések

Vákuumkorongos lemezemelő eszköz

Az egyik lemezipari gyártó cégnek terveztünk egy átrakást segítő eszközt, mely műszaki és ergonómiai megoldásainak köszönhetően segítette a kezelő személyek napi munkáját. A 6 méteres lemezprofilokat két kezelő egy teherkiegyenlítővel ellátott vákuumkorongos emelőszerkezettel tudta mozgatni. Elvárás volt, hogy az átrakás előtt mindkét oldal ellenőrzése is elvégzésre kerüljön, így Norgren csőszelvényű hengerek segítségével meg is tudták forgatni a profilokat.

Főbb tulajdonságok:
- Tisztán pneumatikus vezérlés
- PIAB vákuum ejektor és vákuumkorongok használata

Tégelyes fagylalt behordó automata, sokkoló-fagyasztó géphez

Az automata behordó berendezés az elé beállított szállítószalagon érkező tégelyes fagylaltokat rendezte egymás mellé és mozgatta át a sokkoló-fagyasztó gép szállítószalagjára. A Ragonese Kft-nél több karbantartási, gépfelújítási tevékenységet végeztünk, így tapasztalatot szereztünk fagylalt tégelytöltő, habtöltő gép, fagylaltfőző gép, piskóta sütő és szörpölő berendezések szervizelésében, javításában.

Palacknyakazó automata berendezés

Egy fröccsöntött 10 literes műanyag flakon záróeleme fölötti feleslegét ipari penge segítségével távolítjuk el, a flakon körbefordulása közben. A Martor trapézpengét egy Norgren RA/191000-es típusú kompakt henger tolja rá a forgó flakonra, a keletkező selejtet egy másik munkahengerrel kiemeljük, majd a szállítószalagra ejtjük. A teljesen automata szalagról a flakon egy gyűjtő konténerbe továbbítódik a selejt pedig egy terelő által külön dobozba kerül.